InMotion
Fysiotherapie en Fitness

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 0181-283419
Fax: 0842-104967

Internet:
www.inmotionfysiofit.nl

E-mail:
info@inmotionfysiofit.nl

 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Samenwerking

Samenwerkingsverband fysiotherapiepraktijk Maaswijk B.V met InMotion Ergotherapie en InMotion fysiotherapie en Fitness B.V.

Door middel van intensieve samenwerking hebben de bovengenoemde praktijken samen een grote meerwaarde voor de clienten en vormen zo een kwalitatief sterk samenwerkingsverband in de eerstelijns gezondheidszorg in de regio Spijkenisse.

Zij hebben ieder hun eigen specialisaties, die elkaar uitstekend aanvullen en via een gericht onderling doorverwijzen op de juiste manier ingezet worden. Hierdoor wordt er zorg voor gedragen dat u altijd de meest optimale zorg krijgt.

Met daarnaast een goede samenwerking met de andere hulpverleners in de eerste en tweede lijns gezondheidzorg vormt deze gezamenlijke benadering grote meerwaarde voor onze cliënten.

Fysiotherapiepraktijk Maaswijk B.V.

Fysiotherapiepraktijk Maaswijk B.V. Fysiotherapiepraktijk Maaswijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Maaswijk op de Hadewychplaats 1C. Naast de algemene fysiotherapie is de praktijk gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan de wervelkolom.

Manuele therapie: De manueeltherapeuten hebben de masteropleiding bij de S.O.M.T in Amersfoort gevolgd en hebben een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de behandeling van nek, rugklachten, kaakklachten (TMD) en klachten aan gewrichten van armen en benen.
De specialisatie van de behandeling van wervelkolomklachten kan verder ondersteund worden door Medical Tapen (MTC) en/of training met de Flexchair (RBT).

Echografie: Echografie in de fysiotherapie wordt gebruikt bij het beoordelen van aandoeningen van de gewrichten van armen en benen. Weefselschade zoals scheurtjes, verkalkingen, zwelling, kleine bloedingen van spieren, pezen en banden kunnen met echografie zeer nauwkeurig in beeld gebracht worden. Ook slijtage van gewrichten en eventuele breuken zijn goed te diagnosticeren.

Medical taping Concept (MTC): MTC is geschikt voor behandelingen van uiteenlopende klachten.
Bijvoorbeeld:

Begeleiding van Sporters: Uitgebreide ervaring is er in de begeleiding van sporters op zowel preventief als curatief vlak.

Fysiofitheidscan: Door middel van de fysiofitheidscan kan uw conditie, lenigheid, gewicht ed. getest worden en via gerichte adviezen een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt worden. De scan is zowel geschikt voor beginnende als ervaren sporters.

Voor uitgebreide informatie over genoemde specialisaties verwijzen wij u graag naar de website www.fysiotherapiemaaswijk.nl

InMotion Ergotherapie

InMotion ErgotherapieInMotion Ergotherapie is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk die zich tevens in gezondheidscentrum de Zomertuinen bevindt. De praktijk richt zich op volwassenen en heeft als werkgebied Spijkenisse en omstreken (Voorne Putten-Rozenburg).
InMotion Ergotherapie werkt nauw samen met InMotion Fysiotherapie en andere hulpverleners (zoals het Ruwaard van Putten ziekenhuis, fysiotherapeuten, logopedisten, thuiszorgorganisaties en huisartsen) buiten het gezondheidscentrum.

Wat is ergotherapie?

Ergotherapie richt zich op mensen die door een ziekte of aandoening in het dagelijks handelen gehinderd worden. Heel gewone zaken, zoals een jas aandoen, koken, schrijven, naar het toilet gaan, de uitvoering van het werk of de telefoon opnemen, kunnen hierdoor een probleem vormen. Samen met u zoekt de ergotherapeut naar oplossingen voor problemen in de dagelijkse activiteiten.

Ergotherapie heeft als doel dat u zo optimaal mogelijk kan functioneren in uw eigen woon- en werkomgeving.

U kunt een ergotherapeut inschakelen als u problemen ondervindt op het gebied van:

Hiernaast kan een ergotherapeut advies geven bij de aanvraag van woningaanpassingen en hulpmiddelen, zoals een aangepast bed, aangepaste stoel of trippelwerkstoel.

Voor meer informatie over of contact met InMotion Ergotherapie verwijs ik u naar www.inmotionergotherapie.nl

naar boven