InMotion
Fysiotherapie en Fitness

Praktijkadres:
Hürthstraat 11
3203 LH Spijkenisse

Tel.: 0181-283419
Fax: 0842-104967

Internet:
www.inmotionfysiofit.nl

E-mail:
info@inmotionfysiofit.nl

 
InMotion Ergotherapie op Facebook

Fysiotherapie bij sporters

Bent u een sporter die door uw blessure niet meer in staat is zijn/haar sport te beoefenen of dat u uw sport op een lager niveau moet uitoefenen? Mogelijk kan fysiotherapie voor u dan uitkomst bieden. De blessure kan tijdens het sporten zijn opgelopen, maar ook tijdens werk of tijdens een ongeval.

SportfysiotherapieOnze fysiotherapeuten hebben een ruime ervaring en cursussen gevolgd op het gebied van fysiotherapie bij sporters. Hierdoor weten deze fysiotherapeuten als geen ander wat er tijdens het sporten gebeurd en hoe een blessure of overbelasting uw training en wedstrijden kan beïnvloeden.
Onze fysiotherapeut analyseert uw blessure, let daarbij op de eigenschappen: coördinatie, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Aan de hand hiervan stelt onze fysiotherapeut een revalidatieprogramma op, dat erop gericht is u weer terug te brengen op uw normale sportniveau.
Ook kan de fysiotherapeut u advies geven over schoeisel, kleding en sport/trainingsmateriaal.
Bij mensen met een chronische aandoening kunnen wij een aangepast sportprogramma opstellen en evt. de begeleiding van sportgroepen verzorgen.

 

 

naar boven